Известие

Collapse
No announcement yet.

кое му е супер на 155 super?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от WhitePower
    както бе казана най горе супер - супер салон
    екстричките плюшения салон силно тонираните сини стъкла махагона
    воланът МОМО
    2.0 16В двигател
    останалото е като на другите коли 155
    ми мойта не е супер ама волана и скоростния лост са и MOMO
    а иначе бялата сила е прав и аз мисля, че супер-а си е степен на оборудване на салона+2.0 16в мотор
    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Всички след 95 са с раздути калници отзад респективно и всички които са 16в а това за супера е друга работа
      XTruck

Comment

164

на всички 164-ки на предните калници пише "designed by Pininfarina",а не само на 3,0 и 2,0Супер.А при 155-ците има и 1994г със сини стъкла,когато и те самите са сини на цвят или в друг подходящ цвят.Просто 155-ците,новия модел(при всичките има уширение на калниците и вратите и освен това са с модифицирано окачване)са с наименование "Супер".
        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Пламене не си прав виждал съм и 155-ци след '95 които нямат раздувки отзад а само отпред(справка на Стефко алфата)

на Търтея се извинявам, но съм забравил вече че моделите преди '95 имаха като степен на оборудване супер, но то не е като това което се появява след '95 и на тях отзад на капака има емблема супер

за Коцето явно твоята е карана от мераклия преди да попадне в теб и той си е сложил разните глезотийки, иначе както съм я виждал твойта не изглеждаше да е супер

а относно ЕПер-а се обръщайте към Вальо, той го е научил на изуст и аз си го ползвам като remotedesktop, щото не ползвам windows
          ИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"

:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
            както бе казана най горе супер - супер салон
            екстричките плюшения салон силно тонираните сини стъкла махагона
            воланът МОМО
            2.0 16В двигател
            останалото е като на другите коли 155
            И аз имам плюшен салон, сини стъкла, но нямам 16V
            SUPER е продължението на модела - фейслифт и още 8V + по-издути калници...друго не се сещам
            sigpic

Comment

!

виждал си раздути само предни калници,6тото и са сменяни предните,затова
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ами то като си въведох номер на шасито и т.н. в e-per и на мен ми излезе че е super. Като разгледах видях че модификациите биват: media, super, silverstone, sport и май това беше. Само дето не ми е ясно каква е разликата между тях...
                Alfa Romeo 155 1.8TS
                Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                  Ами то като си въведох номер на шасито и т.н. в e-per и на мен ми излезе че е super. Като разгледах видях че модификациите биват: media, super, silverstone, sport и май това беше. Само дето не ми е ясно каква е разликата между тях...
                  и мойта по ВИН излиза че е супер, ама много не вервам....
                  sigpic
                  === 75 1.8 T '86 ===
                  === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Ами не знам дали се бъркам, но от eper-a разбрах че вся една 155-ца трябва да е от изброените четири модификации. Или с други думи може да е 155 2.0 Media
                    155 2.0 Super
                    155 2.0 Silverstone
                    155 2.0 Sport
                    Може и да се бъркам, но снощи като разглеждах аз така го разбрах.
                    То си го има и при другите марки. Mercedes - Elegance примерно .....
                    Alfa Romeo 155 1.8TS
                    Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

Така е
                      Ама всяка една модификация отговаря за нещо - оборудване
                      Ако можехме да разберем коя за какво е щяхме да си отговориме на въпроса
                      Лошото е, че и аз не знам И мойта излиза SUPER на ePer ама
                      sigpic

Comment

155 Super

Значи и при мен трябва да е супер ?
                        Волан - нахагон ; плюшена тапицерия , таван е в друг цвят -светъл, Стъклата са тонирани в светло зелено.Климатроник, АBS
                        Колата е 06. 1994г.
                        Калниците обаче не са издути.
                        Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                        Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Re: 155 Super

Първоначално публикувано от kris11
                          Волан - нахагон ; плюшена тапицерия , таван е в друг цвят -светъл, Стъклата са тонирани в светло зелено.Климатроник, АBS
                          Колата е 06. 1994г.
                          Прати на Вальо VIN-а и той ще свали "гащите" на колата ти
                          Всичко ще излезе за нея
                          sigpic

Comment

Re: 155 Super

Първоначално публикувано от Dodo 155
                            Първоначално публикувано от kris11
                            Колата е 06. 1994г.
                            Прати на Вальо VIN-а и той ще свали "гащите" на колата ти
                            Всичко ще излезе за нея
                            Писах вече и чакам да ми отговори
                            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от ALFA CORSE
                              Ами не знам дали се бъркам, но от eper-a разбрах че вся една 155-ца трябва да е от изброените четири модификации. Или с други думи може да е 155 2.0 Media
                              155 2.0 Super
                              155 2.0 Silverstone
                              155 2.0 Sport
                              Може и да се бъркам, но снощи като разглеждах аз така го разбрах.
                              То си го има и при другите марки. Mercedes - Elegance примерно .....
                              Ами оказа се че има още една модофикация : Elegante Super
                              Така я изкара ePer a
                              Modela e 155 Aspirato T.Spark 2.0 S.S. Elegante Super

Имам и едно питане защо не ми излиза подписа / модел кола/след като съм го въвел ?

Comment

Working...
                              X