If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
както бе казана най горе супер - супер салон
екстричките плюшения салон силно тонираните сини стъкла махагона
воланът МОМО
2.0 16В двигател
останалото е като на другите коли 155
ми мойта не е супер ама волана и скоростния лост са и MOMO
а иначе бялата сила е прав и аз мисля, че супер-а си е степен на оборудване на салона+2.0 16в мотор
на всички 164-ки на предните калници пише "designed by Pininfarina",а не само на 3,0 и 2,0Супер.А при 155-ците има и 1994г със сини стъкла,когато и те самите са сини на цвят или в друг подходящ цвят.Просто 155-ците,новия модел(при всичките има уширение на калниците и вратите и освен това са с модифицирано окачване)са с наименование "Супер".
Пламене не си прав виждал съм и 155-ци след '95 които нямат раздувки отзад а само отпред(справка на Стефко алфата)
на Търтея се извинявам, но съм забравил вече че моделите преди '95 имаха като степен на оборудване супер, но то не е като това което се появява след '95 и на тях отзад на капака има емблема супер
за Коцето явно твоята е карана от мераклия преди да попадне в теб и той си е сложил разните глезотийки, иначе както съм я виждал твойта не изглеждаше да е супер
а относно ЕПер-а се обръщайте към Вальо, той го е научил на изуст и аз си го ползвам като remotedesktop, щото не ползвам windows
както бе казана най горе супер - супер салон
екстричките плюшения салон силно тонираните сини стъкла махагона
воланът МОМО
2.0 16В двигател
останалото е като на другите коли 155
И аз имам плюшен салон, сини стъкла, но нямам 16V
SUPER е продължението на модела - фейслифт и още 8V + по-издути калници...друго не се сещам
Ами то като си въведох номер на шасито и т.н. в e-per и на мен ми излезе че е super. Като разгледах видях че модификациите биват: media, super, silverstone, sport и май това беше. Само дето не ми е ясно каква е разликата между тях...
Ами то като си въведох номер на шасито и т.н. в e-per и на мен ми излезе че е super. Като разгледах видях че модификациите биват: media, super, silverstone, sport и май това беше. Само дето не ми е ясно каква е разликата между тях...
и мойта по ВИН излиза че е супер, ама много не вервам....
sigpic === 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 === If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
Ами не знам дали се бъркам, но от eper-a разбрах че вся една 155-ца трябва да е от изброените четири модификации. Или с други думи може да е 155 2.0 Media
155 2.0 Super
155 2.0 Silverstone
155 2.0 Sport
Може и да се бъркам, но снощи като разглеждах аз така го разбрах.
То си го има и при другите марки. Mercedes - Elegance примерно .....
Така е
Ама всяка една модификация отговаря за нещо - оборудване
Ако можехме да разберем коя за какво е щяхме да си отговориме на въпроса
Лошото е, че и аз не знам И мойта излиза SUPER на ePer ама
Значи и при мен трябва да е супер ?
Волан - нахагон ; плюшена тапицерия , таван е в друг цвят -светъл, Стъклата са тонирани в светло зелено.Климатроник, АBS
Колата е 06. 1994г.
Калниците обаче не са издути.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Волан - нахагон ; плюшена тапицерия , таван е в друг цвят -светъл, Стъклата са тонирани в светло зелено.Климатроник, АBS
Колата е 06. 1994г.
Прати на Вальо VIN-а и той ще свали "гащите" на колата ти
Всичко ще излезе за нея
Колата е 06. 1994г.
Прати на Вальо VIN-а и той ще свали "гащите" на колата ти
Всичко ще излезе за нея
Писах вече и чакам да ми отговори
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Ами не знам дали се бъркам, но от eper-a разбрах че вся една 155-ца трябва да е от изброените четири модификации. Или с други думи може да е 155 2.0 Media
155 2.0 Super
155 2.0 Silverstone
155 2.0 Sport
Може и да се бъркам, но снощи като разглеждах аз така го разбрах.
То си го има и при другите марки. Mercedes - Elegance примерно .....
Ами оказа се че има още една модофикация : Elegante Super
Така я изкара ePer a
Modela e 155 Aspirato T.Spark 2.0 S.S. Elegante Super
Имам и едно питане защо не ми излиза подписа / модел кола/след като съм го въвел ?
Comment